Her er de typiske fejl du laver ved sportsbetting

Her er de typiske fejl du laver ved sportsbetting

I de senere år har mange mennesker indset, at sportsbetting kan være virkelig underholdende. Man sidder med vennerne og finder odds, som kunne holde på kampen. Der laves en lang oddsetseddel, som kunne gå op og gøre dig til en vinder.

Er man dygtig til at oddse, ser billedet en smule anderledes ud. Den dygtige oddser, vil nemlig ikke sidde at spille på live-betting og aldrig lave en lang oddsetseddel. Betting handler om sandsynlighed og at vælge de værdifulde odds. Så hvilke fejl skal du undgå, når det kommer til sportsbetting?

Fejl nr. #1 – du bruger en tilfældig bettingside

En stor fejl er, at du vælger en tilfældig hjemmeside, når du skal oddse.

Bookmakere er ikke ens i forhold til de odds, de kan tilbyde. Visse tjenester giver generelt højere odds. Det er naturligvis disse, du vil bruge. Glem de store bonusser, velkendt webdesign eller reklamerne på tv.

Uanset om du vil spille hos danske alternativer eller hos bookmakere uden licens, er det altid bedst at sammenligne forskellige betting sider. Sådan kan du finde en side med gode odds og gode vilkår.

Fejl nr. #2 – du spiller med følelserne og ikke hjernen

Et andet råd er – hold dig fra at oddse på yndlingsholdet eller -spilleren. 

Ser man på det nøgternt som en sand oddser ville gøre det, er det er en elendig strategi. Følelserne har det med at løbe af med os. Ville du f.eks. virkelig oddse imod dit eget hold, selvom der var et virkelig godt odds? Det er formentlig kun de færreste af os, der kan sige ja til det.

En strategi kunne faktisk være at glemme dine yndlingssportsgrene, når du oddser. På den måde har du ikke lige så mange følelser i klemme. Udfordringen er selvfølgelig, at din viden begrænses.

De mest populære sportsgrene i Danmark er fodbold, håndbold, svømning og golf ifølge tv-midtvest.dk. Er der inden for disse sportsgrene, du oddser, så find ligaer og turneringer, hvor dit hold eller din spiller ikke er med.

Fejl nr. #3 – du gør brug af at oddse primært på akkumulatorer

Den lange oddskupon er en eventyrsfortælling. Ja, der er en ud af million, der vinder 50.000 eller mere på en 10’er. Det er også en underholdende måde at oddse – og det jo kun en 10’er.

Problemet er bare, at du lige så godt kunne have spillet Lotto. Chancen for, at du rent faktisk vinder på en oddskupon med flere en 3-4 kampe er utrolig lav. Det kan kun sjældent svare sig.

Fejl nr. #4 – du live-better på dårlige odds

Næste fejl er at gå efter live-betting. Live-betting er sjovt. Men du finder sjældent særlig gode odds.

Bettingsiderne er utroligt dygtige til lave odds til live-betting, som er fristende, men sjældent er lige så gode som almindelige odds. Desuden skal du træffe beslutninger meget hurtigere, hvad der også sjældent kommer noget godt ud af.

Fejl nr. #5 – du glemmer at se efter de “værdifulde odds”

En succesfuld oddser laver analyser af de forskellige odds. Her overvejes det grundigt, hvilket odds der giver mening i forhold til sandsynlighed og oddset størrelse.

Du vil skulle lede længe efter de gode odds, før du finder det bedste odds. Brug tid på at læse op på de små kampe, som bettingsiderne ikke bruger meget tid på.

Share