Fremad Amager solgt

Fremad Amager solgt

NordicBet liga-klubben Fremad Amager er blevet opkøbt af en amerikansk investorgruppe med 45-årige Josh Wallace i front.

Investorgruppen under navnet, Fremad Amager USA, overtager 100% af aktierne fra SCP Waterfront.

”Det er for mig personligt og investorgruppen som helhed, en rigtig stor dag, og jeg er meget spændt på fremtiden. Jeg har været i løbende dialog med klubben i flere måneder, og har derfor kunne følge med på tæt hold. På trods af sportslig nedgang og store udfordringer i indeværende sæson, har jeg ikke været i tvivl om at fastholde interessen. Jeg har gennemgået klubbens rejse de sidste mange år, og har derfor fået et godt indblik i, hvordan klubben er blevet styret både kommercielt og sportsligt. Jeg ved allerede nu at det at være ‘Ama’rkaner’ er et statement i sig selv. Jeg har derudover lært at der er stor forskel på at være fra den ene eller den anden side af broerne. København er en fantastisk storby, men Amager er et stolt lokalmiljø for sig,”, udtaler Josh Wallace, der understreger at første mål bliver at overleve i NordicBet liga.

Share