Kendte sportsstjerner med investeringer i Bitcoin

Kendte sportsstjerner med investeringer i Bitcoin

Folk fra nær og fjern vælger at investere i Bitcoin. Det gælder også sportsstjerner, og det er der adskillige eksempler på. Dem kan du få nedenfor hvor vi især kigger på NFL-stjerner og Serena Williams. 

Er Bitcoin kun for sportsstjerner?
Før vi kigger på hvilke prominente navne, der har investeret i Bitcoin, er det vigtigt at nævne at du ikke behøver at være millionær for at investere i Bitcoin. Køb Bitcoin i forhold til din økonomi. Det er vigtigt at have i mente, hvis du lader dig inspirere til at erhverve den populære kryptovaluta selv. 

Serena Williams og husbondens Bitcoin investering 
Når du dykker ned i hvilke sportsstjerner, der har investeret i Bitcoin, er Serena Williams et af de navne, som dukker mest op. Den amerikanske tennisstjerne har sammen med ægtemanden Alexis Ohanian investeret i en Blockchain startup. Supermodellen Giselle Bunchen og hendes verdensberømte NFL-ægtemand har også været åbne om deres opbakning omkring investering i kryptovaluta.

Sportsstjerner får Bitcoin i løn
Man kan også sige at blot det at eje Bitcoin er en investering i den berømte kryptovaluta. I USA er der flere sportsstjerner, som vælger at modtage løn i form af Bitcoin. Det så vi allerede i 2020, da Russell Okung, som spiller hos Carolina Panthers, valgte at modtage halvdelen af sin årlige løn på 13 millioner dollars i form af Bitcoin. For nylig valgte Saquon Barkley, som spiller hos New York Giants, at modtage hundrede procent af sin årsløn på ti millioner dollars i form af Bitcoin. 

Køb NFL-merchandise med kryptovaluta
Vi fortsætter i den samme boldgade med NFL. En af de første personer indenfor amerikansk fodbold, som fandt interesse i Bitcoin er Richard Sherman. Den tidligere Superbowl-finalist har accepteret Bitcoin som betaling i hans personlige online shop siden 2013. 

Europæiske fodboldspillere er også vilde med kryptovaluta
Det er ikke kun amerikanske sportsstjerner, der har interesse i kryptovaluta. Den tidligere Real Madrid-spiller James Rodriguez er også vild med den digitale valuta. Han har endda lanceret sin egen digitale token. Det er en metode, som James vælger både til at investere i den moderne valuta, samt at komme nærmere sine fans. 

De bedste argentinske venner deler interesse i kryptovaluta
Det er ingen hemmelighed at Lionel Messi og Luis Suarez er utroligt gode venner. De to argentinske landsholdsspillere har nok talt en del om kryptovaluta. I hvert fald har begge to vist en interesse i den moderne betalingsform. Messi har bakket op om krypto-relaterede virksomheder. 

Det siges at Suarez også er interesseret i Ethereum. Den digitale valuta er ligesom Bitcoin en af de mest populære kryptovalutaer. Her er der et glimrende eksempel på at det kan være en god ide at diversificere sin portefølje, hvis du vælger at investere i kryptovaluta.

Ønsker du at følge i sportsstjernernes fodspor? 
Nu sidder du måske og får lyst til også at investere i kryptovaluta. Måske er det også en god ide. Det handler mest af alt om at du bruger tid på at læse op om hvordan hele konceptet fungerer, eller søger ekspertrådgivning. Alle disse stjerner nævnt på denne side har højst sandsynligt bedt eksperter om rådgivning i forbindelse med deres investeringer, og det anbefales at du gør det samme.

Share