Holger Rune klar til Grand Slam debut

Holger Rune klar til Grand Slam debut

Det danske tennistalent Holger Rune har spillet sig frem til første runde i en Grand Slam turnering for første gang i karrieren. Det er ved US Open i New York, at den unge dansker er klar til sin debut.

Det bliver dog svært for Rune, at komme videre i turneringen. For det er verdensranglistens nummer et, Novak Djokovic, der venter danskeren i en kampe, der skal spilles onsdag på turneringens hovedbane, Arthur Ashe Stadium.

Serbiske Djokovic har vundet alle tre Grand Slam turneringer, Australian Open, Fremch Open og Wimbledon, i år og kan blive den første i 52 år til at vinde en ægte Grand Slam i herresingle.

Det var australske Rod Laver, der sidst vandt de fore Grand Slam turneringer i samme kalenderår. Det skete både i 1962 og senest i 1969.

Share