FC København henter hollænder

FC København henter hollænder

Hollandske Kevin Diks er ny FC København-spiller på en aftale til sommeren 2025. Diks skifter fra italienske ACF Fiorentina.

24-årige Kevin Diks fik sin fodboldopdragelse i hollandske Vitesse Arnhem, inden han i 2016 blev solgt til Serie A-klubben AFC Fiorentina. Herfra har han været udlejet til Feyenoord, Empoli og senest AGF:
 
”Kevin er en fantastisk alsidig spiller, der har kvaliteterne til at dække en række positioner på banen,” siger FCK-sportsdirektør Peter Christiansen. “Han har altid haft talentet, og nu får han også mulighed for at få en større stabilitet ind i sin karriere. Det tror vi meget på vil løfte ham yderligere.”

Kevin Diks, der har spillet på flere hollandske ungdomslandshold, blandt andet syv kampe for U21-landsholdet, ser frem til at blive en del af F.C. København: ”FCK er en meget ambitiøs klub, hvor der altid bliver stillet store krav til alle,” siger Kevin Diks. “Jeg ved, at det er en klub, der altid har mesterskaber og europæisk fodbold som målsætning, og det flugter godt med mine ambitioner. Jeg glæder mig meget til at komme ud på banen med mine nye holdkammerater og blive klar til en spændende sæson.”

Share