Bedste odds på EM 2020

Bedste odds på EM 2020

EM i fodbold nærmer sig med hastige skridt, og hvis du er fodboldentusiast glæder du dig utvivlsomt til slutrunden, hvor Danmark er blandt de deltagende lande og endda skal spille sine gruppekampe på hjemmebane i Parken. 

Hvis du samtidig har interesse for betting, er EM-slutrunden formentlig en begivenhed, du ser frem til, da der her er masser af muligheder for at finde gode spil undervejs. Der skal spilles 51 kampe ved slutrunden, der løber fra 11. juni til 12. juni. 

De bedste odds til EM 2020 – hvor finder man dem? 
Hvis du interesserer dig for betting, er du helt sikkert også interesseret i at få det højest mulige odds på det spil, du har i tankerne at placere penge på. Men hvordan finder man det bedste odds på EM 2020? Det kan du hos Odds.dk, der har et godt overblik over de bedste odds på EM. 

Dermed kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvilken bookmaker der har det bedste odds på EM, og du slipper for selv at bruge tid for at lede hos de mange forskellige bookmakere, og hvem er ikke vild med at spare tid? 

Hvis du ikke har erfaring med betting, men har lyst til at prøve det af ved dette EM, så kan du med fordel også benytte tjekke ud, hvilken bookmaker der har de bedste odds til EM, da du derved potentielt set kan tjene mest muligt på dine spil. 

Inden du opretter dig hos en bookmaker skal du dog sikre dig, at bookmakeren har licens til at udbyde spil i Danmark. Det kan du læse mere om på Spillemyndighedens side

Kan Danmark vinde EM? 
Danmark har set rigtig gode ud på det seneste, og det har fået forhåbninger lidt op hos det danske folk. Forhåbentlig kan vi igen fejre en EM-triumf ligesom i 1992, om end det bliver meget, meget svært. Danmark er ikke blandt de største favoritter, men de kan måske godt drille nogle af de store, og ved en slutrunde i fodbold kan alt som bekendt ske. 

Danmark spiller første EM 2020-kamp lørdag den 12. juni, hvor modstanderen er Finland. Derefter venter Belgien den 17. juni, mens vi slutter af den 21. juni mod Rusland. 

Når du oddser på EM i fodbold, kan du med fordel også vælge at følge fodboldeksperters spilforslag til slutrunden, da de har stor viden og muligvis ved mere, end du selv gør om nogle af holdene. 

Share