Sensation af Danmark. Finland slog USA

Sensation af Danmark. Finland slog USA

Som på førstedagen af VM var der på andendagen lørdag et meget overraskende resultat ved ishockey-VM i Riga. Danmark slog sensationelt Sverige 4-3. Den første sejr i en turneringskamp nogensinde til Danmark over Sverige. Nicklas Jensen var den helt store helt med tre mål. “Det er en stor dag for Danmark i hockey, men det er stadig kun den første dag i turneringen for os. Der er lang vej til at nå vores mål. Men jeg det er en kamp vil ikke vil glemme i lang tid”, lød det fra Nicklas Jensen efterfølgende. I sammen pulje slog Rusland oprykkerne fra Storbritannien med hele 7-1, mens Schweiz vandt 5-2 over Tjekkiet, der fredag tabte til Rusland. Det er første gang at Tjekkiet har tabt de to første VM-kampe.

I gruppe B besejrede de forsvarende mestre fra 2019, Finland, besejrede USA med 2-1, mens Letland og Kazakhstan spillede 2-2.

Share