Tidens mest værdifulde fodboldspillere

Tidens mest værdifulde fodboldspillere

Fodbold er en sport spækket med store stjerner. Især når spillernes indtjeninger offentliggøres, får vi stjernestatussen at se. Så hvem er tidens mest værdifulde spillere? Fire spillere gør sig særligt bemærket. I alt blev der brugt mere end 2.3 milliard kroner på at lønne de fire spillere sidste år. Her er listen over fodboldens bedst betalte spillere.

Messi topper listen
Argentinske Lionel Messi anses for at være en af fodboldhistoriens bedst performende spillere. Af den grund kommer det som en overraskelse, at han også er en af tidens mest værdifulde spillere. Sidste år kunne Messi glæde sig over en løncheck på 787 millioner kroner, hvilket placerer ham på en førsteplads over de bedst betalte spillere. FC Barcelona ser ud til at have investeret sine penge godt. I hvert fald placerer odds på 2.50 fra live betting for tiden klubben på en delt førsteplads i La Liga. Havde det ikke været for en dygtig spiller som Messi, havde den placering sandsynligvis set anderledes ud. Indtil videre har Messi hevet intet mindre end 634 mål hjem for den spanske klub.

Ronaldo brager derudaf
Cristiano Ronaldo følger stærkt i hælene på Messi, når det kommer til at vurdere tidens mest værdifulde spillere. En indtjening på i omegnen af 730 millioner kroner placerer Ronaldo på en andenplads over de bedst betalte spillere sidste år. I mange år gjorde Ronaldo et fortrinligt stykke arbejde for Real Madrid. I 2018 valgte fodboldstjernen så at takke farvel til den spanske klub for deraf at skifte til Juventus. Siden ankomsten til den italienske klub har portugiseren så hevet hele 95 mål hjem for klubben. Altså ser det ud til, at Juventus har fået valuta for pengene.

Neymar er ikke til at stoppe
Også Brasilien har født en stjerne uden sammenligning. Neymar Jr. havner på en flot tredjeplads over tidens mest værdifulde spillere. Sidste år havde den dygtige angriber en indtjening på knap 600 millioner kroner, hvilket placerer ham på en tredjeplads over de bedst betalte spillere i verden. Til daglig er det franske Paris Saint-German, der nyder godt af spillerens talenter. Den ordning kom i stand i 2017 efter, at PSG købte ham fri fra Barcelona i en af fodboldhistoriens største og dyreste handler. Ca. 1,65 millarder kroner måtte PSG slippe for at hente spilleren til klubben.

Mbappé forstår at præstere
Vi bliver ved PSG lidt endnu. Den fjerde mest værdifulde spiller slår nemlig ligeledes sine folder for den franske stjerneklub. Med en indtjening på i omegnen af 262 millioner kroner sidste år indtager angriberen Kylian Mbappé plads nummer fire på listen over de bedst betalte spillere. Mbappé har da også gjort et fortrinligt stykke arbejde for PSG. Det blev bekræftet, da han sidste år blev kåret til den bedste målscorer i Ligue 1-sæsonen og deraf modtog en ‘Golden Boot’. En flot hædring af en dygtig spiller. Ingen tvivl om det. I alt er det blevet til 102 mål indtil videre for den franske klub.

Store spillere fortjener store belønninger, og dem gives der rigeligt af i fodboldens verden. I hvert fald kunne Messi, Ronaldo, Neymar og Mbappé sidste år nyde godt af de store belønninger. De belønninger gør de fire spillere til de mest værdiulde og bedst betalte spillere i verden.

Share