Test af golfure og -vogne: Sådan vælger du

Test af golfure og -vogne: Sådan vælger du

Dette indhold er sponsoreret

Det er aldrig for sent at tage en ny sportsgren til sig. Det kan ende med at være noget, du takker dig selv for. Golf kunne for eksempel være et fantastisk bud på en ny sportsgren, man kunne afprøve. Alle ved, hvad golf er på overfladen. Men de færreste kaster sig ud i at prøve rigtig golf og blive rigtig god til det. Golf er samtidig et genialt spil, fordi det kan spilles på rimelig højt niveau i alle aldersgrupper. Det er ikke en sport, der er lige så fysisk krævende som mange andre sportsgrene. Måske har du besluttet dig for at kaste dig ud i golf som sport? Godt for dig, det kommer du næppe til at fortryde. Men du kan jo dårligt troppe op på golfbanen som, du er. Nej, golf er en sport, der kræver ret meget udstyr for at være med i spillet. For at hjælpe dig en smule på vej, har vi derfor lavet en kort og konkret liste over nogle essentielle køb til dig, der skal ud og føre dig frem på golfbanen. 

Golf-ur

Foruden det åbenlyse sæt køller, du bliver nødt til at have, så kan du vælge at investere i mange lækre sager. Dette kunne være selve tøjet i form af lækre poler og bukser. Eller det kunne være sko med pigge, så du står fast på banen. Men du kan også vælge gadgets med endnu flere praktiske funktioner. Når du nu er ude på banen for givetvis at forbedre dit handicap, så skal du da også have noget lækkert om armen. Her kunne et golfur være ideelt at købe som din næste gadget. Golfuret fungerer som et form for smartwatch, der hjælper dig til at bedømme afstand til diverse forhindringer på banen. På den måde kan du ende med at spare mange slag og forbedre dit handicap. Du kan starte ud med at lave en test af de bedste golfure, inden du vælger din favorit. 

Golfvogn

Golfvognen er genial til den lidt ældre målgruppe, der ikke ønsker at gå golfbanen tynd. En golfbane strækker sig over et enormt areal, og du vil bevæge dig lange distancer for at spille på alle hullerne. Her kan det være særdeles hårdt for skulder og ryg, hvis du skal bære dine køller selv. Derfor er golfvognen essentielt for at få lette presset på din krop, når du er ude og spille golf. Ligesom med golf-uret, kan du lave en test af de bedste golfvogne, inden du vælger den endelige udgave af din næste golfvogn. 

Share