EM i fodbold 2020 står endelig for døren

EM i fodbold 2020 står endelig for døren

Selvom vi stadig er langt fra at være helt fri for pandemien, så kan vi alligevel glæde os over, at der trods diverse restriktioner snart er EM i fodbold. Vi har ventet længe på dette, eftersom det blev udskudt fra 2020 til sommeren 2021, og derfor glæder fodboldfans verden over sig til juni, hvor der bliver skudt hul på EM 2020 i fodbold. Måske du allerede oddser på fodboldkampe i forvejen og ellers kunne dette års EM være en god mulighed for dig at afprøve, for også at skabe lidt ekstra spænding. EM plejer altid at være spændende helt til finalen, så måske du skulle på lykken med nogle EM 2020 finale odds?

Hvor mange deltagende lande er der, og hvor afholdes EM 2020 i fodbold?
EM 2020 er ganske speciel for en af de 12 værtsbyer er nemlig her i Danmark i form af vores hovedstad, København. Det vil sige at danskerne kan få de danske fodboldhelte at se på eget græs i Parken. Derudover er bl.a. London, München, Amsterdam og mange andre europæiske storbyer værter for europamesterskabet.

Så der er rig mulighed for at komme ud og se de største stadions i Europa, hvis du har planer om at skulle se EM 2020 ”live” og ikke bare på tv. Naturligvis afhængig af restriktionerne grundet corona ift. hvad der bliver muligt for de mange fodboldfans og hvor mange der tillades på stadion, når det afholdes.

Der er til EM 24 deltagende lande, hvor de allerstørste fodboldstjerner fra Europa vil være at se i aktion – alle dem, som du ser fra Champions League og de bedste fodboldligaer i hele verden.  Så der er garanti for at der bliver en masse spændende kampe at se.

Hvem vinder Europamesterskabet 2020 i fodbold?
Der er altid favoritter til slutrunder som disse og der er altid store forventninger til de store fodboldnationer som Tyskland, Spanien og Frankrig, som har vundet både EM og VM flere gange. Dog er der næsten til alle slutrunder nogle mindre nationer, som overrasker og overgår alles forventninger. Derfor er det altid svært at gætte sig til, hvem der vinder, for det kan være underdoggen, såvel som favoritten.  Denne spænding får også mange til at gætte med og bette på hvem, der i sidste ende løfter trofæet.

Betting og odds til EM er utrolig populært, fordi det for mange er sjovt at spille på deres egne nationer, men også at forsøge at gætte de uventede resultater. Det giver mange en ekstra spænding og kan være med til at gøre EM ekstra sjov, hvis man altså er heldig at gætte rigtigt. 

Uanset hvad, så ønskes du god fornøjelse med EM i 2020 til juni, når de første kampe løber af stablen!

Share