Ejer af Charlton køber sig ind i dansk ishockeyklub

Ejer af Charlton køber sig ind i dansk ishockeyklub

Den dansk/amerikanske rigmand Thomas Sandgaard, der ejer fodboldklubben Charlton, har købt sig ind i ishockeyklubben Odense Bulldogs og tilført kapital til klubben.

Kapitaltilførslen betyder, at der er blevet forløst en væsentlig udfordring med egenkapitalen, der tidligere forhindrede Odense Bulldogs i at øge spillerbudgettet. Derfor er der nu økonomisk råderum til at vækste klubben på både det sportslige- og kommercielle område, hvormed et bedre sportsligt produkt kan udvikles og de forretningsmæssige ambitioner realiseres.

”Odense Bulldogs gennemgår en spændende udvikling, og jeg ser det som et yderst interessant projekt at engagere mig i. Jeg er oprindeligt fra Fyn og boede de første 20 år i Ringe og Odense, som også betyder, at jeg har følelsesmæssig relation til byen, der er medvirkende til, at jeg nu engagerer mig i Odense Bulldogs”, udtaler Thomas Sandgaard.

Thomas Sandgaard er oprindeligt fra Fyn, men har siden 1996 været bosiddende i USA, hvor han stiftede den succesfulde medicinalvirksomhed Zynex Inc., der producerer medicinsk udstyr. Thomas Sandgaard blev desuden et kendt navn på manges læber, da han i 2020 købte den tidligere Premier League klub, Charlton Athletic.

Share