De her tre talenter skal du holde øje med til EM 2020

De her tre talenter skal du holde øje med til EM 2020

Dette indhold er sponsoreret

Ved EM til sommer har vi fodboldfans en hel del at se frem til. For sidste års slutrunde blev som bekendt udskudt for første gang i turneringens historie, og det betyder at vi denne sommer får æren af at nyde de bedste spillere fra hele Europa, når de skal slås om EM-trofæet. Danmark er kvalificeret og er havnet i pulje med Finland, Rusland og Belgien, men derudover er der masser af lækker fodbold på programmet. For EM er nemlig scenen, hvor både garvede veteraner og unge talenter kan vise sig frem for deres nation. Vi kigger på, hvilke talenter du bør holde særligt øje med, når EM løber af stablen denne sommer. Der er nemlig flere interessante unge navne på holdkortet for de kvalificerede hold. Desuden er EM også forbundet med gode odds fra bookmakerne og man kan flere steder allerede nu finde odds på EM i fodbold – ligesom der også findes mange sider med free spins uden indbetaling. Læs med her, hvor vi gennemgår tre af de talenter du skal holde særligt øje med ved sommerens EM-slutrunde.

Kai Havertz (Tyskland)

Han sendte chokbølger igennem fodboldverdnen, da han denne sommer blev en af de dyreste talenter nogensinde solgt i tysk fodbold. Kai Havertz fik for fire sæsoner siden debut for Bayer Leverkusen som den yngste nogensinde i Bundesligaens historie. Siden har hans karriere taget med raketfart og hans adresse er i dag i London-klubben Chelsea, hvor han slår sine folder. Det er med alt sandsynlighed, derfor en spiller som bliver bekendt for de fleste fodboldfans, hvis han ikke allerede er det i forvejen.

Dejan Kulusevski (Sverige)

Han blev som 19-årig købt fra Parma til Juventus, som et af de største talenter i hans generation. Dejan Kulusevski fra vores naboland Sverige har skabt ham selv et ry og rygte som en uhyggelig modstander, at støde ind på grønsværen. Hans drev med bolden og dertilhørende driblespil gør ham unik og han er i dag en fast del af Juventus førstehold, som han kom til sidste sommer for næsten 30 millioner pund. Derfor er Kulusevski også uden tvivl en spiller, der er værd at holde øje med ved EM 2020.

Scott McTominay (Skotland)

Sidst, men ikke mindst et lidt mere etableret navn, og den ældste af de tre kandidater, er Manchester United-spilleren Scott McTominay. McTominay var en bærende del af den trup, der kvalificerede Skotland til den første slutrunde i mange år – og skotterne inklusiv McTominay er klar til at gøre god figur ved denne sommers EM-slutrunde. 

Share