Græker og russer skal mødes i semifinale i Australian Open

Græker og russer skal mødes i semifinale i Australian Open

22-årige  Stefanos Tsitsipas leverede en overraskelse, da han onsdag slog den spanske superstjerne Rafael Nadel i deres kvartfinale i Australian Open. Grækeren, der er seedet som nr. fem, tabte de to første sæt, men kom imponerende tilbage. Cifrene lød på 3-6, 2-6, 7-6 (7-4), 6-4, 7-5. Nadel, der har vundet 20 Grand Slam nåede dermed ikke at tangere Roger Federers utrolige rekord med 36 vundne sæt i træk i grand slam-sammenhæng. Nadal nåede op på 35.

I semifinalen skal Tsitsipas møde russiske Daniil Medvedev.

Det bliver også russisk i den anden semifinale, da turneringens helt store overraskelse Aslan Karatsev skal møde førsteseedet Novak Djokovic. Karatsev spiller sin første Grand Slam, og slog i kvartfinalen landsmand Andrey Rublev.

Share