To danske mål i NHL

To danske mål i NHL

Den nordamerikansk ishockeyliga, NHL, er nu godt igang med den nye, dog formindsket sæson. Natten til fredag dansk tid blev det til to danske scoringer. Nikolaj Ehlers scorede til 1-0, da Winnipeg Jeps sejrede 4-1 over Ottawa Senators efter at have ført 4-0 efter anden periode. Desuden blev det til en assist ved 2-0 mål scoret af Mark Scheifele, og Ehlers er nu noteret for fire point. 

Danskeren scorede også de afgørende mål i overtiden, da Winnipeg for to dage siden slog Ottawa 4-3. 

Oliver Bjorkstrand scorede efter blot 21 sekunder for Columbus Blue Jackets mod Tampa Bay Lightning. Sidstnævnte endte dog med at vinde kampen 3-2 i overtid. Brayden Point afgørende kampen et minut og 56 sekunder inde i overtiden.

Bjorkstrand er allerede noteret for fem point i sæsonen selvom Columbus kun har vundet en enkelt af fem kampe.

Share