Herning Blue Fox forstærker sig med canadier

Herning Blue Fox forstærker sig med canadier

Herning Blue Fox har lavet en aftale med den 27-årige canadiske back Jérémy Beaudry, der skal forstærke defensiven hos midtjyderne i Metal ligaen.

Canadieren er kommet ud af en kontrakt med den franske klub Amiens.

Beaudry er ifølge Blue Fox sportschefen Martin Struzinski nøje udvalgt ud fra hans kompetencer. ”Vi har gennem hele sæsonen holdt et fast øje på mulighederne for at tilknytte en højrefattet back til vores forsvar. Vi har op til flere gange i løbet af sæsonen måttet trække hårde veksler på ganske få backs på holdet, hvilket har resulteret i overbelastning og et træt og småskadet forsvar. Nu er vi så småt ved at have det forsvar vi havde tænkt os fra sæsonstart klar, og med Jérémy tilknyttet synes vi at defensiven står stærkt frem mod slutspillet”, fortæller sportschefen og fortsætter om sin nye spiller: ”Jérémy Beaudry er en forsvarsspiller der elsker spillet med pucken, og har rigtigt gode offensive kvaliteter. Han elsker at være kreativt, og har et super godt skøjteløb der tillader ham at deltage i løbet frem ad banen. Han har et fantastisk skud fra blå linje, og har en evne til at finde den rette skudbane gennem trafikken foran mål. Så Jérémy er selvsagt en spiller der kommer til at være vigtig brik i vores powerplay i særdeleshed og ikke mindst i den generelle styrkelse af defensiven”, slutter Martin Struzinski.

Share