Sådan gik sportsåret 2020 for de danske atleter

Sådan gik sportsåret 2020 for de danske atleter

Dette indhold er sponsoreret

Året 2020 er ved at lakke mod enden, og det har i sandhed været et begivenhedsrigt år, både på godt og på ondt. Det gælder også i sportens verden, hvor små og store begivenheder har præget året. Dette er til trods for en coronavirus, som har sat en stopper for store sportsbegivenheder som OL og EM i fodbold, der blev udskudt til sommeren 2021. Med et nyt år lige rundt om hjørnet, er det en god anledning til at se tilbage på et sportsår, som alligevel har vist sig vigtigt og mindeværdigt for de mange dygtige atleter i Danmark. Dette tilbageblik giver os samtidig også grund til at glæde os til 2021, hvor sportsåret forventes at blive lige så begivenhedsrigt. Læs med videre her i artiklen, hvor vi ser tilbage på nogle af de store og mindeværdige begivenheder i sportens verden i Danmark i 2020.

De danske håndboldherrers flop
I starten af året spillede de danske håndboldherrer EM i Sverige, Norge og Østrig. Som forsvarende verdens- og olympiske mestre var der store forventninger til håndboldherrerne, som havde muligheden for at blive forsvarende mestre i alle tre store titler, men i stedet blev presset for stort, og de skuffede enormt. De indkasserede nemlig kun tre point efter tre kampe og røg derfor ud af turneringen allerede efter de indledende runder. Forhåbentlig kan de tage revanche, når de til januar 2021 spiller VM i Egypten. Du kan gøre slutrunden lidt sjovere for dig selv ved at spille på de danske håndboldherrers succes ved VM. Ved at oprette en konto kan du modtage en unibet bonus og gøre dig klar til at oddse på Danmark.

En tennis æra er slut
Det forgangne år blev desværre året, hvor Danmarks bedste tennisspiller, Caroline Wozniacki, valgte at indstille karrieren. I løbet af karrieren har hun opnået store succeser, som eksempelvis at være verdensetter i et utal af uger samt en sejr ved grand slam-turneringen Australian Open. Selvom hun har været i finalen to gange før ved en grand slam-turnering, så blev sejren i Australien hendes eneste grand slam-titel.

Viktor Axelsens badminton succes
Inden for de første måneder af 2020 havde Viktor Axelsen stor succes i badmintonens verden, da han vandt den prestigefyldte turnering, All England. Dette gjorde han som den første dansker siden Peter Gade vandt turneringen for mere end 20 år siden.

Kvindelig dansk fodboldspiller blev verdens bedste
Den danske fodboldspiller Pernille Harder har i sandhed haft et begivenhedsrigt år. Først skiftede hun fra den tyske klub Wolfsburg til den engelske klub Chelsea for 2,6 millioner kroner, hvilket gjorde hende til verdens dyreste, kvindelige fodboldspiller. Ikke nok med det, var hun også med til at sikre, at de danske fodboldkvinder kvalificerede sig til EM i 2022, og som kronen på værket blev hun kåret til verdens bedste fodboldspiller af Storbritanniens største fodboldmagasin.

Share