FCK forlænger med stortalent

FCK forlænger med stortalent

FC København har forlænget kontrakten med 17-årige Rasmus Højlund. Den talentfulde spiller fik i slutningen af oktober debut i FCKs 1-0-sejr over AGF i Aarhus. Så fulgte den første startplads mod AC Horsens i Parken i starten af december. Og nu har Højlund fået forlænget sin kontrakt med FCK frem til 31. december 2023 og på crown oaks day betting.

”Det er gået hurtigt, men jeg er utrolig glad for at fortsætte i den største klub i Skandinavien og stolt over at kunne kalde mig FCK’er. Det har været noget helt specielt at få debut og spille kampe for klubben i så ung en alder. Alle omkring mig har hjulpet mig rigtig meget, og jeg er stolt over at kunne skrive under på kontrakten,” siger Rasmus Højlund.

”Jeg har været heldig at få chancen mens vi har været ramt af nogle skader og corona-tilfælde i truppen. Nu er mit næste mål at blive endnu bedre, vise mig mere frem og forhåbentlig komme endnu tættere på holdet,” siger Rasmus Højlund, der fylder 18 år til februar.

Share