Dansk klub låner NHL-spiller

Dansk klub låner NHL-spiller

Den danske ishockeyklub Esbjerg Energy har lånt den 35-årige forward Adam Cracknell i NHL-klubben Edmonton Oilers. Aftalen er kommet i stand da den nordamerikanske NHL-liga ikke ser ud til at komme igang igen forløbig som følge af coronavirus og mange spillere gerne vil i kamp.

”Edmonton Oilers står i en svær situation, hvor de har rigtig mange spillere, de gerne vil holde i gang, og for Adam Cracknell er det vigtigt at holde sig fit, så hans karriere ikke kommer til at slutte her. For os er der to perspektiver, idet vi dels får en stærk spiller, og dels ser vi et meget stort potentiale i, at vi nu udvider vores netværk til verdens bedste liga. The Oilers vil givetvis holde øje med deres spiller, og dermed vil vores kampe også være et udstillingsvindue for vores unge danske spillere samt udlændingene på vores team. Endeligt er det fantastisk, at vi som lille klub kan hjælpe en meget større klub som Edmonton Oilers”, udtaler Energy-formand Søren Mathiasen.

Adam Cracknell forventes at ankomme til Danmark midt i næste uge, hvorefter han naturligvis skal coronatestes. Når han er meldt klar, og visum er modtaget, glæder vi os til hans debut i Metalligaen.

Share