Esports betting i 2020 er det nye

Esports betting i 2020 er det nye

I 2020 har online gambling og sportsvæddemål nået nye højder og muligheder indenfor esport der hidtil har været usete. Mens næsten alle klodens fysiske sportsgrene har stået stille i flere måneder i 2020 grundet krisen der fortsat huseret, så har der absolut ingen stilstand været på esportsområdet. Dette har man kunnet mærke hos udbyderne af væddemål på nettet. 

Du kan spille på esport fra mobilen ved LeoVegas, og her er antallet af spilmuligheder vokset markant. Hvor man førhen knapt nok kunne oddse på spil som FIFA, er der i dag mere end 50 kampe live om dagen. Her kan du følge kampene live i platformen, mens du finder frem til dine favoritspil. 

Hvorfor er esport betting blevet så populært?
Det handler også om tiden, og at en folkegruppe som f.eks. millennials, har nået en alder hvor de har ramt de 20+. Dette har været segmentet for at spille sportsgrenene i mange år. Og i takt med tiden er gået, og de er blevet ældre, er interessen – og ikke mindst respekten omkring esport også vokset markant. 

Herhjemme fra måske bedst eksemplificeret med hypen omkring Astralis. De store præstationer fra holdet, har også medvirket til at esport er kommet tættere på fjernsynet. Dette gælder ikke kun CS:GO men også FIFA, der har fået sin helt egen liga i DK, og med repræsentation fra de største klubber i landet også. 

Det er desuden svært at forestille sig, at dette er en tendens som skulle vende. Millennials bliver der ikke færre af, og det ligner et marked, som sportsbettere på nettet har taget godt imod. Det attraktive ved betting på esport knytter sig blandt andet til hastigheden. Og her vil nogle også argumentere at det er lettere at forudsige udfald, i og med der i FIFA blot er en enkelt person, der behøver at “tilte” før korthuset ramler. Modsat almindelig fodbold, hvor der er tale om et helt hold. 

Det bliver kun yderligere interessant at følge dette marked fremover. Mon ikke det fortsætter med at vokse, og at der kommer flere nye spilmuligheder og markeder til. 

Share