tors. sep 24th, 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Malmø FF smed sejren i overtiden

200105 Malmö FF presenterar Jon Dahl Tomasson som ny tränare den 5 januari 2020 i Malmö. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN / Cop 166

Svenske Malmø FF med dansk træner, Jon Dahl Tomasson, og fire danskere i startopstillingen måtte torsdag nøjes med 1-1 i den svenske liga, Allsvenskan, mod Häcken.

Malmø kom foran efter 23 minutters spil ved Guillermo Molins. Men to minutter inde i overtiden udlignede finske Joona Toivio efter et hjørnespark. De fire danskere i startopstillingen var anfører Anders Christiansen, Søren Rieks, Lasse Nielsen og Jonas Knudsen.

I Danmark tabte FC Midtjylland en smule terræn, da de torsdag måtte nøjes med 0-0 mod Brøndby IF. Midtjylland er dog fortsat ni point foran FC København i mesterskabskampen. København slog onsdag Aab 2-0.