Lange udsigter til der igen kommer toptennis

Lange udsigter til der igen kommer toptennis

Tennis er som den internationale sport det er specielt hårdt ramt af coronakrisen. Og det vil gå lang tid endnu inden der igen afvikles internationale turneringer på herrernes ATP Tour og kvinderne WTA Tours. Det vurderer sportschef i Dansk Tennis Forbund Jens Anker Buus Andersen ifølge ritzau. “Tennis er noget af det sidste, der kommer i gang, tror jeg, fordi sporten er så verdensomspændende”, udtaler sportschefen.

Dermed må tennisfans fortsat hygge sig med hjemlig hygge, TV, spil uden nemid og andet der kan foretages fra hjemmet. 

Seneste har det også være fremme af French Open kan blive spillet uden tilskuere. Men det er tvivlsomt om turneringen, der er rykket til at starte den 20. september i det hele taget kan afvikles.

“Det bliver svært at starte op igen, uden at alle lande er med. Hvis bare Brasilien, Rusland eller USA – tre lande som har problemer lige nu – ikke er klar, så er det svært at starte op”, mener Jens Anker Buus Andersen. Også den spanske tennisstjerne Rafael Nadal har meldt ud at han har svært ved at tror på at der spillet flere turneringer på ATP Tour i 2020. Også Australian Open til januar er i fare. I Danmark er der dog netop åbnet op for at to personer kan spille tennis. Og dansk tennis’ to store talenter, Holger Rune og Clara Tauson, kan træner som normalt.

Share