Begrænset salg af støttebilletter til ishockeykampe

Begrænset salg af støttebilletter til ishockeykampe

Den danske ishockeyliga er suspenderet grundet faren for spredning af COVID-9 virus. Derfor har en række af de danske ishockeyklubber har søsat projekter med støttebilletter. Altså billetter til kampe der ikke bliver spillet. Dette med håbet om støtte fra fans til at reducere det slag, som krisen får på klubbernes økonomi.

Hos Rungsted Seier Capital har de dog indtil videre kun mærket et begrænset salg af disse billetter. “Vi er glade for dem, der har valgt at støtte op, og der er en del der har købt mere end én billet. Når det så er sagt, så må der være en del, der har glemt at købe billetter, for vores opslag på Facebook er delt over 100 gange, fortæller Rungsted-direktør Thomas Friberg til Champagnebugten.dk.

Rungsted-direktøren fortæller videre til websites, at situationen kan få indvirkning på holdets sammensætning til næste sæson.

Share