Fremad Amager i stor nedtur

Fremad Amager i stor nedtur

For ikke så længe tid siden var der succes både i NordicBet ligaen og i pokalturneringen. Nu ser det sort ud for københavnerklubben Fremad Amager. 

I ligaen er klubben under nedrykningsstregen efter tre nederlag i de tre seneste kampen. Fremad Amager har tabte 0-5 til Viborg, 0-2 til Hvidovre og 0-4 til Vejle. Resultater der i høj grad vidner om manglende målfarlighed.

I pokalturneringen blev superligaklubberne Lyngby og FC Midtjylland tidligere på sæsonen sent ud af et stærkt spillende Fremad Amager. Onsdag måtte Amager-holdet dog også forlade pokalturneringen med et 0-3 nederlag hjemme i Sundby Idrætspark. Hjemmeholdet havde et par gode chancer i første halvleg, men med et besynderligt mål i det 38. minut bragte Alexander Ludwig Horsens foran. I anden halv scorede henholdsvis Louka Pris og Peter Therkildsen til slutresultatet 0-3.

Share