Fremad Amager nærmer sig bunden i NordicBet ligaen

Fremad Amager nærmer sig bunden i NordicBet ligaen

Fremad Amager har succes i pokalturneringen, hvor de har slået både Lyngby og FC Midtjylland ud, og er klar til ottendedelsfinalerne, hvor de den 6. november møder AC Horsens. Men i NordicBet ligaen har de store problemer. Fredag tabte Amager-klubben 0-2 hjemme til Hvidovre.

1214 tilskuere så Lirim Qamili bringe udeholdet foran allerede efter tre minutters spil. Fremad Amager kom aldrig rigtigt ind i kampen, og da Morten Nielsen scorede til 2-0 efter 54 minutter var det afgjort til stor frustration for d lokale tilskuere.

I tabellen har både Fremad Amager og Hvidovre 17 point som henholdsvis nr. 7 og 8. Under dem ligge Nykøbing FC med 16 point og HB Køge og Næstved med 15 point. Helt sidst er FC Roskilde med blot 7 point.

Share