Vejle i front af NordicBet ligaen

Vejle i front af NordicBet ligaen

Efter søndagens kampe i NordicBet ligaen er det fortsat superliganedrykkerne Vejle Boldklub, der er i front af ligaen.

Vejle vandt søndag 1-0 hjemme over Vendsyssel via et mål af Kjartan Finnbogason i slutfasen. Mere end 3.000 tilskuere overværede kampen. Vejle og Fredericia har nu begge 24 point i spidsen af tabellen. Viborg FF er nr. tre med 21 point, dog med en kamp færre.

Midt i tabellen spillede Nykøbing FC og Fremad Amager 2-2. Unge Lukas Engel bragte Fremad Amager foran efter blot fem minutters spil. Mikkel Dahl og udlignede efter 24 minutters og var også manden der gjorde det til slutresultatet otte minutter før tid. Lige så unge Felix Winther, som Fremad har hentet i FCK, bragte Fremad Amager foran efter 28 minutters spil.

Skive slog HB Køge, og bragte sug dermed lidt væk fra bundstriden, mens Viborg slog FC Roskilde, der nu er isoleret endnu mere i bunden.

Share