Fremad Amager vandt første straffesparksdrama i 34 år

Fremad Amager vandt første straffesparksdrama i 34 år

Det er spændende og underholdene. Men sker trods alt sjældent. Det gjorde det onsdag aften.

For første gang i 34 år endte en Fremad Amager-pokalkamp i Sundby Idrætspark i straffesparksafgørelse. Og stemningen på den københavnsk ø var høj efter at det lykkedes for hjemmeholdet at vinde den spektakulære konkurrence.

Pierre Larsen havde bragt hjemmeholdet foran efter 57 minutters spil af kampen, der blev afviklet i massivt regnvejr. Gustav Marcussen udlignede 20 minutter senere. 1-1 blev resultatet af den ordinære spilletid. Og ingen af holdene fik bolden i nettet i de to gange 15 minutter i den forlænget spilletid.

Ni spillere scorede på deres straffespark, men Rezan Corlu brændte det tiende spark, hvilket blev afgørende. Den normale reservemålmand Sebastian John reddede imponerende sparket fra spilleren, der er lejet i Brøndby IF.

NordicBet ligaholdet Fremad Amager er videre til tredje runde af pokalturneringen. Superligaholdet Lyngby er ude.

Share