Underskud hos Silkeborg

Underskud hos Silkeborg

Silkeborg IF Invest, selskabet bag fodboldklubben Silkeborg IF, havde det første halvår i 2019 et underskud på 5,7 millioner kroner. Underskuddet bunder i at klubben har været en tur nede i NordicBet Ligaen, men nu er tilbage i Superligaen. Fodbolddelen i selskabet giver en underskud på 10,7 millioner kroner.

Foruden fodboldklubben driver selskabet også både erhvervsudlejning på Papirfabrikken og hotel- og konferencedrift i Radisson Blu Hotel Papirfabrikken.

“Tallene viser jo, hvad det koster at spille en sæson i den næstbedste række. Fodbold-underskuddet var nogenlunde det samme i sidste halvår af 2018, så regningen på ét års fodbolddrift i næstbedste række er på omkring 20 mio. kr. Netto-underskuddet i fodbold havde vel været 10 mio. kr., hvis ikke vi var rykket ud i maj 2018”, siger adm. direktør Kent Madsen.

Share